اللهم عجل لولیک الفرج

قالَ رَسُولُ اللّه ِ صلی الله علیه و آله: وَ اَفْضَلُ الْعِبادَةِ اِنْتِظارُ الْفَرَجِ. رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: برترین عبادت انتظار فرج است.

اللهم عجل لولیک الفرج

قالَ رَسُولُ اللّه ِ صلی الله علیه و آله: وَ اَفْضَلُ الْعِبادَةِ اِنْتِظارُ الْفَرَجِ. رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: برترین عبادت انتظار فرج است.

اللهم عجل لولیک الفرج

خدایا ما را موثر در ظهور امام زمان عج قرار بده
(آمین یا رب العالمین)


از بهر دیدن تو گیرد دلم بهانه

بر هر دری زنم تا یابم ز تو نشانه

در جستجویت ای گل آواره گشته ام من

گو در کدام گلستان کردی تو آشیانه

ای آشنای دردم بنگر تو روی زردم

منما ز خویش تردم ای در کرم یگانه

بنگر که از فراقت،از درد اشتیاقت

دیگر نمانده طاقت ای منجی زمانه

ای مژده رهایی مردم من از جدایی

کی چهره می نمایی زان ملک بی نشانه

تولید نانو محلول برای بهبود سریع‌تر زخم‌ها، در ایران

سید حبیب رضایی | جمعه, ۱۱ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۳۷ ق.ظ



محققان ایرانی با سنتز نانو ذرات نقره موفق به تولید نانو محلول برای بهبود سریع‌تر زخم‌ها شدند.

چند دانش‌آموز ایرانی موفق شدند با سنتز نانو ذرات نقره روشی برای بهبود سریع‌تر زخم‌ها بیابند.

علی بابایی یکی از این محققان دانش‌آموز با اشاره به چگونگی کاربری چند ضدعفونی کننده مرسوم، گفت: امروز ضد عفونی کننده‌هایی مانند بتادین کارآیی زیادی دارند اما به طور کامل نمی‌توانند محل زخم را ضد عفونی کند، همچنین جای زخم ناشی از جراحت‌ها نیز پس از استفاده از بتادین 2-3 سال باقی می‌ماند و باعث طولانی‌تر شدن زمان بهبود زخم می‌شود. الکل نیز محصولی فرار و اشتعال پذیر است و استفاده از آن باعث خشکی پوست می‌شود.

وی افزود: البته این روزها از جوراب‌های نانو نیز برای ضد عفونی زخم‌های پا استفاده می‌شود اما نانو مواد موجود در این محصول باعث ایجاد حساسیت‌های پوستی می‌شود.

بابایی با بیان اینکه نانو مواد آنتی باکتریال می‌تواند این مشکل ها را برای همیشه خاتمه دهد، اظهار داشت: ساخت این نانو کامپوزیت‌ها می‌تواند در محافظت انسان نقش به سزایی داشته باشد به طوریکه مواد آنتی باکتریال به محض تماس با باکتری در الزامات حیاتی این موجودها اختلال ایجاد می‌کند و باعث نابودی آنها می‌شود.

این دانش‌آموز محقق عنوان کرد: باکتری‌ها موجودات ذره بینی هستند که پوشش بیرونی ضخیم و ساختاری ساده‌ای دارند. باکتری‌ها از عوامل بیماری‌زا بوده و بسیاری از آن برای بدن ما تهدید به حساب می‌آیند.

وی بیان کرد: ما در این طرح با استفاده از سدیم بودر هیبرید و نقره نیترات و حل کردن کامپوزیت پلی ونیل استات موفق به سنتز نانو ذرات نقره شدیم، این محلول می‌تواند به عنوان چسب زخم یا ماده کامپوزیتی آنتی باکتریال استفاده شود.

شایان ذکر است، این طرح با همکاری علی بابایی، حمید رضا فداکار و محمد امین نجات بخش انجام شده است.


منبع : خبرگزاری فارس

  • سید حبیب رضایی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی