لبنیات پرچرب دستگاه ایمنی بدن را تضعیف می کند
سید حبیب رضایی | يكشنبه, ۳ آبان ۱۳۹۴، ۰۵:۰۱ ب.ظ
محققان علوم پزشکی آلمان اعلام کردند: لبنیات پرچرب، بر دستگاه ایمنی، تاثیر منفی می گذارد و روند برخی بیماری های مرتبط با ایمنی را تشدید می کند.
برخی اسیدهای چرب با زنجیره طولانی در لبنیات ها همچون لوریک اسید و اسید پالمیتیک، ترشح برخی سلول های ایمنی از دیواره روده را تشدید و ورود آنها را به درون مغز، تسهیل می کنند که این روند به تشدید برخی بیماری های دستگاه ایمنی و تضعیف این دستگاه منجر می شود.
به گفته محققان، بر اساس این بررسی می توان گفت که با
استفاده از مصرف برخی مواد گروه لبنیات یا محدود کردن مصرف این مواد، بر
روند درمانی بیماری هایی همچون ام اس،تاثیر گذاشت.
منبع : شبکه خبر
منبع : شبکه خبر
- ۹۴/۰۸/۰۳