اللهم عجل لولیک الفرج

قالَ رَسُولُ اللّه ِ صلی الله علیه و آله: وَ اَفْضَلُ الْعِبادَةِ اِنْتِظارُ الْفَرَجِ. رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: برترین عبادت انتظار فرج است.

اللهم عجل لولیک الفرج

قالَ رَسُولُ اللّه ِ صلی الله علیه و آله: وَ اَفْضَلُ الْعِبادَةِ اِنْتِظارُ الْفَرَجِ. رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: برترین عبادت انتظار فرج است.

اللهم عجل لولیک الفرج

خدایا ما را موثر در ظهور امام زمان عج قرار بده
(آمین یا رب العالمین)


از بهر دیدن تو گیرد دلم بهانه

بر هر دری زنم تا یابم ز تو نشانه

در جستجویت ای گل آواره گشته ام من

گو در کدام گلستان کردی تو آشیانه

ای آشنای دردم بنگر تو روی زردم

منما ز خویش تردم ای در کرم یگانه

بنگر که از فراقت،از درد اشتیاقت

دیگر نمانده طاقت ای منجی زمانه

ای مژده رهایی مردم من از جدایی

کی چهره می نمایی زان ملک بی نشانه



یک روزنامه آمریکایی خواستار آن شده که دولت این کشور به منظور تغییر نظام ایران استفاده از دیپلماسی عمومی و سیاه‌نمایی درباره وضعیت زنان را در دستور کار قرار دهد.

«پیتر کهنلو» که رئیس اکثریت ایرانی‌های مقیم آمریکا معرفی شده در یادداشتی به معرفی «نقشه‌راهی برای تغییر نظام ایران» پرداخته است.

«کهنلو» در این نوشته در روزنامه وال‌استریت‌ژورنال از سیاست دولت آمریکا در قبال ایران و «برجام» انتقاد کرده و نوشته درون‌مایه دیپلماسی واشنگتن با تهران را این ایده تشکیل می‌دهد که ممانعت در «جاه‌طلبی‌های هسته‌ای ایران» به «قلب» (تبدیل) نظام این کشور متجر خواهد شد.

او می‌نویسد: « اما هیچ چیز در تاریخ 36 ساله جمهوری اسلامی حاکی از آن نیست که چنین قلبی صورت بگیرد.»

«کهنلو» بر همین اساس دستیابی به این هدف را مستلزم داشتن نقشه‌راهی دانسته است که دولت آمریکا باید آن را در سالهای آتی در دستور کار قرار دهد.

او با بیان این پیشنهاد که «کار را با دیپلماسی عمومی آمریکا شروع کنید» از برنامه‌های جنگ نرم رسانه‌ای فعلی آمریکا انتقاد کرده و آنها را اتلاف منابع مالی توصیف کرده است. کهنلو می‌نویسد واشنگتن در حال حاضر بیش از 700 میلیون دلار برای «رادیو آزاد آمریکا و اروپا» و «صدای آمریکا» هزینه می‌کند، در حالی که آنها چیزی جز اتلاف بودجه نیستند.

کهنلو می‌نویسد: «برنامه‌های صدای آمریکا در بهترین حالت، کسالت‌آور هستند و در بدترین حالت، مواضع نظام ایران را ترویج می‌دهند.»

رئیس اکثریت ایرانی‌های مقیم آمریکا با بیان اینکه واشنگتن به عنون راهکار دوم بایستی نابرابری‌های میان زنان و مردان را برجسته کند، می‌افزاید: «دولت آمریکا بایستی... صدای زنان ایران را در بلندگو کند.»

ایده راه‌اندازی پارلمان آنلاین، راهکار دیگری است که او پیشنهاد داده و گفته ایرانی‌های می‌توانند در این پایگاه‌ها بحث‌های سیاسی راه بیندازند.


منبع : خبرگزاری فارس

  • سید حبیب رضایی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی