راهکارهای پیشگیری از زردی نوزاد و بیشفعالی از منظر طب سنتی
یک متخصص طب سنتی راهکارهای پیشگیری از زردی نوزاد و بیشفعالی از منظر طب سنتی را تشریح کرد.
مجید انوشیروانی متخصص طب سنتی در پاسخ به پرسشی که آیا خوردن موادغذایی با طبع گرم باعث زردی نوزاد میشود، اظهار کرد: تشخیص زردی حتماً باید همراه با معیارهای طب جدید باشد.
وی گفت: مدیریت زردی را با طب سنتی نمیخواهیم انجام دهیم بلکه بررسیهای زردی حتماً باید بر اساس روشهای طب جدید صورت پذیرد.
این متخصص طب سنتی افزود: مادر بهطور کلی در دوره بارداری از هر کیفیتی چه گرمی یا سردی بهطور مفرط استفاده نکند, بهخصوص اگر مادر و پدر جوان، سالم و خودشان گرممزاج هستند.
انوشیروانی ادامه داد: بهتر است مادر از مواد غذایی با طبع گرم, زیاد استفاده نکند. مادری که در اواخر دوره بارداری خود است و حدود 35 سال دارد و کمی غلبه سردی و تری دارد و چاق است, مجازند بیشتر از گرمی استفاده کنند.
وی بیان داشت: اغلب کسانی که از بیشفعالی بچه خودشان شاکی هستند, در دوره بارداری خودشان کُندر, خرما و مواد غذایی با طبع گرم زیاد استفاده کردند.
این متخصص طب سنتی افزود: بهتر است که مادر باردار از مواد غذایی با طبع گرم بهخصوص ادویهها, خرما و کُندر بیش از حد مصرف نکند بهخصوص اگر مادر خودش جوان و گرممزاج است.
انوشیروانی گفت: عرق کاسنی اگر از برگ کاسنی گرفته شده باشد, مجاز است. البته باید گفت که مصرف عرق کاسنی زیاد توصیه نمیشود چون ممکن است از ساقهها و دیگر زوائد کاسنی تولید شود و بهدلیل اینکه عرقگیری بهسرعت صورت گرفته شده باشد در این صورت اتانول عرق بالا رفته و خود موجب بروز مشکلات کبدی میشود.
وی خاطرنشان کرد: اگر مصرف عرق کاسنی متعارف باشد و در مدت مشخصی مصرف شود, برای زن باردار مجاز است و اشکالی ندارد. بهتر است که عرقیات را از جای مطمئن خریداری کرد.
منبع : خبرگزاری تسنیم
- ۹۴/۰۴/۲۹